Београдски сајам својим корисницима нуди могућност приступа Интернету путем бежичне (Wi-Fi) и UTP конекције. На располагању су и услуге додатног конфигурисања и постављања мреже, као и друге услуге техничара.

ИНТЕРНЕТ ПАКЕТИ ЗА ИЗЛАГАЧЕ

пакет брзина
WiFi пакет до 5/5 Mbs
LAN пакет до 50/50 Mbs

ВАЖНО!

  • Излагач на свом штанду не сме да поставља и користи своје WiFi уређаје, који емитују сигнале на 2,4GHz и 5GHz. Уколико их, ипак, постави и они ометају рад других WiFi корисника, Београдски сајам задржава право да такве уређаје искључи или да прекине снабдевање електричном енергијом на штанду, све док се спорни уређај не уклони. Препорука свим излагачима је да се користи WiFi инфраструктура Београдског сајма, која је најновије генерације, како би се избегла могућност сметњи на WiFi фреквенцијама.
  • Београдски сајам не гарантује за брзине преко WiFi конекција, јер оне зависе од много фактора (квалитет WiFi картице у уређају, препреке и удаљеност од AP-а, драјвери у уређајима и сл.).
  • Пакети преко кабла (UTP) се реализују тамо где постоје техничке могућности и морају се најавити најмање седам дана пре почетка приредбе.
  • У цену пакета преко кабла нису урачунати трошкови развлачења и конфигурисања мреже на самом штанду излагача.
  • Брзине конекција и додатни захтеви који се разликују од понуђених пакета се посебно уговарају и то најмање седам дана пре почетка приредбе.