Београдски сајам својим корисницима нуди могућност приступа интернету путем бежичне (Wi-Fi) и УТП конекције (за брзине изнад 10/2 Mbs). У понуди се налазе четири пакета, уз опцију доплате до симетричне брзине upload-а и download-а, као и могућност коришћења јавне адресе. На располагању су и услуге додатног конфигурисања и постављања мреже, као и друге услуге техничара.

БЕЖИЧНА (Wi-Fi) КОНЕКЦИЈА

пакет брзина
WiFi Standard до 3/1 Mbs
WiFi Ultra до 10/2 Mbs
WiFi Plus доплата до симетричне брзине
на наведене пакете

КАБЛ – UTP/VDSL КОНЕКЦИЈА и/или БЕЖИЧНА (Wi-Fi) КОНЕКЦИЈА

пакет брзина
Net Standard до 30/3 Mbs
Net Ultra до 100/4 Mbs
Net Plus доплата до симетричне брзине
на наведене пакете

ВАЖНО!

  • Излагач на свом штанду не сме да поставља и користи своје WiFi уређаје, који емитују сигнале на 2,4GHz и 5GHz. Уколико их, ипак, постави и они ометају рад других WiFi корисника, Београдски сајам задржава право да такве уређаје искључи или да прекине снабдевање електричном енергијом на штанду, све док се спорни уређај не уклони. (препорука свим излагачима је да се користи WiFi инфраструктура Београдског сајма, која је најновије генерације, како би се избегла могућност сметњи на WiFi фреквенцијама)
  • Београдски сајам не гарантује за брзине преко WiFi конекција, јер оне зависе од много фактора (квалитет WiFi картице у уређају, препреке и удаљеност од АП-а, драјвери у уређајима и сл.).
  • Пакети брзина до 10/10 Mbs се остварују искључиво преко бежичне конекције.
  • Пакети брзина изнад 10/10 Mbs се могу, поред кабла, реализовати и преко бежичне конекције, уколико излагач то жели.
  • Пакети преко кабла се реализују тамо где постоје техничке могућности и морају се најавити најмање седам дана пре почетка приредбе.
  • У цену пакета на кабл нису урачунати трошкови развлачења и конфигурисања мреже на самом штанду излагача.
  • Брзине конекција изнад 100/100 Mbs се посебно уговарају и то најмање седам дана пре почетка приредбе.