15. Сајам етно хране и пића, који је у хали 3 Београдског сајма одржан од 25. до 28. новембра, својим садржајем и концептом заинтригирао је бројне посетиоце али и пословне људе и званичнике високог међународног ранга.

Тако је у недељу, 28. новембра, Сајам етно хране и пића посетила висока петнаесточлана државна делегација Индонезије, коју су предводили Прихасто Сетианто, генерални директор за хортикултуру Министарства пољопривреде Републике Индонезије, и амбасадор Републике Индонезије у Србији Мохамед Чандра Видја Јуда.

У име домаћина, високе госте су о значају, циљевима и перспективама Сајма обавестили Сенад Махмутовић, државни секретар у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, и Мирјана Лукић, саветник генералног директора Београдског сајма и организатор Сајма етно хране и пића.

Гости су са задовољством обишли готово све сајамске штандове и поставке и код излагача се интересовали о бројним изворним етно-производима, условима њихове производње, брендирања и подршци државе у том и за државу и за произвођача важном процесу.

 Делегација Индонезије у посети Сајму етно хране и пића